Kurasa
Over mij

Over mij

"Als uitgangspunt vind ik het belangrijk om op een open en ontspannen manier met mensen om te gaan"

Hi, mijn naam is Nathalie Woearbanaran. Mama van 2 hele lieve kinderen en al jaren  samen met mijn grote liefde Tyrell. Naast mijn massagepraktijk ben ik werkzaam als marketing/communicatiemanager van een integraal medisch centrum en zangeres. Voor mij een hele mooie en fijne combinatie.

Met massage ben ik opgegroeid. Mijn roots liggen op de Molukken en mijn oma masseert mij al zo lang ik me kan heugen. Zonder enige studie weet ze altijd de juiste plekken te masseren en kan je er zo goed als vanuit gaan dat je met minder klachten of zelfs klachten vrij de deur uitgaat.  Zelfs nu ze al 92 is masseert ze nog altijd even goed.

Jaren geleden werkte ik in de sales.  Een half jaar na de geboorte van mijn zoon, kreeg ik een burn-out. Tijdens een sales bezoek werd ik niet lekker. We zaten nog niet eens aan een tafel en kreeg het ontzettend warm. Ik begon te zweten en greep naar mijn borst. Hierna ging alles heel snel. Voordat ik het doorhad arriveerde de ambulance, werden er gelstickers met electroden rondom mijn borst geplakt en kreeg ik een spray onder mijn tong. Ik heb vervolgens een paar dagen op de hartbewaking gelegen en na wat onderzoeken kon ik met een gerust hart, letterlijk en figuurlijk weer naar huis. Na deze gebeurtenis werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Ik had het gevoel dat mijn lichaam en geest totaal niet met elkaar in verbinding stonden. Ik vroeg me af of er geen therapie/behandeling bestond waarbij ik niet naar verschillende professionals moest. Maar naar 1 professional waarbij lichaam en geest als 1 geheel wordt gezien.

Na een aantal jaren een zoektocht te hebben gehad, kwam ik uiteindelijk bij de Akademie voor Massage en Beweging uit. En ben ik deze studie gestart. De beste keuze die ik heb kunnen maken. 

Wat ik erg mooi vind aan holistsiche massage is het proces van verandering, persoonlijke en lichaamsgerichte therapie en de verbinding van lichaam en geest.